Tokat İli Peynir Altı Suyu Tozu Üretimi Ön Fizibilite Raporu

Ön Fizibilite Raporu
  • 365 Okunma
  • 29 İndirme

Özet

Bu ön fizibilite raporu, Tokat’ta faaliyet gösteren süt ürünleri üreticileri tarafından doğaya bırakılan peynir altı suyunun değerlendirilmesi amacıyla Peynir Altı Suyu Tozu Üretim Tesisi kurulmasının uygunluğunu tespit etmek, yatırımcılarda yatırım fikri oluşturmak ve detaylı fizibilite çalışmalarına altlık oluşturmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır.
  • Hazırlayan / Koordinatör *

    Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı

  • Yayın Yılı

    2021

  • Belge İçeriği
    33 Sayfa
    1.47 MB