Aydın'da Zeytinyağı Tesislerinin Ekolojik ve Sosyo Ekonomik Planlaması

Sektör Raporları
  • 637 Okunma
  • 54 İndirme

Özet

Bu çalışmada zeytinyağı üretim tesislerinin mevcut yapısının incelenmesi, çevre üzerine baskı nedenlerinin ortaya konması ve uygulanabilir çözümlerinin tespit edilmesi üzerinde durulmuştur. Uygulanabilir çözümlerin belirlenebilmesi amacıyla ürün, üretici, işletmeci, işletmenin çalışma prensibi (teknolojisi), yakın sosyal çevresi, ekonomik koşulları ve etkileşimde bulunduğu ekolojik çevre, toplanan veriler kapsamında ilişkilendirilmiştir.
  • Hazırlayan / Koordinatör *

    Güney Ege Kalkınma Ajansı

  • Yayın Yılı

    2012

  • Belge İçeriği
    3.20 MB